De Imkerij

Midden in de polder langs de rivier de IJssel ligt onze hobby imkerij. Begonnen met 2 bijenvolken in 2007, zijn we inmiddels uitgegroeid naar een 20 tal volken met ongeveer een miljoen bijen die onze heerlijke honing maken. Imkerij de Nesse dankt zijn naam aan polder de Nesse, het gebied waar wij samen met onze bijen wonen.

Gerrit houdt zich met name bezig met het imkeren. Hij vertroetelt onze bijen en zorgt ervoor dat ze het naar hun zin hebben. Franca's bezigheden zijn heel divers. Van het verwerken van de honing en de bijenwas tot het geven van voorlichting en workshops aan diverse groepen. Samen met haar kunt u aan de slag om iets lekkers te maken of een prachtige waskaars te fabriceren.

Naast onze imkerij zijn we druk bezig met de verbouwing van ons nieuwe huis. In de toekomst is het mogelijk om in onze B&B te overnachten. Nu wonen wij daar zelf nog samen met onze zoon Benjamin, hond Max en poes Floor.

Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek. Welkom bij ons op de imkerij! 

Gerrit en Franca Burger 

Meer over de Imkerij

Bed & Breakfast

Er wordt druk gewerkt aan de verbouwing van onze boerderij. Zodra deze gereed is komt het vakantiehuis verderop op het erf vrij en willen wij daar graag gasten de mogelijkheid geven te genieten op het erf van onze Bed and Breakfast in het vakantiehuisje.

  • Arrangementen
  • Activiteiten
  • Omgeving

Meer over de B&B

Fotoimpressie