De Imkerij

Op onze Imkerij langs de IJsseldijk houden wij ca. 20 volken. Omdat er in de zomermaanden nagenoeg alleen grasland in de Nesse polder te vinden is verplaatsen wij gedurende het seizoen de kasten naar diverse plekken in de Krimpenerwaard. Hierdoor produceren wij veel verschillende soorten honing van plekken door de hele Krimpenerwaard! 

 

 

Omgeving

De Krimpenerwaard is een uniek poldergebied en een oase van rust en ruimte. Naast die natuurlijke kracht is er veel te beleven en te ontdekken. De bewoners van de Krimpenerwaard hebben hun waard gemaakt tot een uniek gebied. Met dit alles kunt u kennis maken via onder andere de talrijke fietsroutes die er zijn.

Nu biedt de Krimpenerwaard u ook de mogelijkheid om alles nog meer van dichtbij te beleven door middel van vele activiteiten en evenementen die het wonen en recreĆ«ren in dit gebied zo aangenaam maken. 

Aan een dag heeft u zeker niet genoeg om al dat moois te bekijken, daarom is een overnachting in onze B&B zeker aan te raden!

Ouderkerk aan den IJssel

Ouderkerk aan den IJssel:

Uit in de Waard

Historie Ouderkerk

 

 

 

 

Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel (5 km):

www.krimpenaandenijssel.nl

Kinderdijk

Kinderdijk (8 km):

Nergens ter wereld staan zoveel molens bij elkaar als in het polderlandschap van Kinderdijk. De 19 molens vormen samen met de gemalen, boezems, sloten en sluizen een ingenieus waterbeheersysteem.

Deze watermolens hielden lange tijd het lage land van de Alblasserwaard droog, een gebied dat werd bedreigd door overstromingen en een inklinkende veenbodem. Sinds 1997 staan de molens van Kinderdijk op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

www.kinderdijk.nl

Gouda

Gouda (10 km):

www.gouda.nl

Rotterdam

Rotterdam (15 km over de weg / 10 km met de waterbus):

www.rotterdam.nl

Dordrecht

Dordrecht ( 30 km over de weg / 15 km met de waterbus):

www.dordrecht.nl