De Imkerij

Op onze Imkerij langs de IJsseldijk houden wij ca. 20 volken. Omdat er in de zomermaanden nagenoeg alleen grasland in de Nesse polder te vinden is verplaatsen wij gedurende het seizoen de kasten naar diverse plekken in de Krimpenerwaard. Hierdoor produceren wij veel verschillende soorten honing van plekken door de hele Krimpenerwaard! 

 

 

Gastheer Imkerij de Nesse

De Krimpenerwaard is een uniek veenweidegebied met een bijzonder landschap, rijk aan cultuurhistorie, bijzondere locaties en mooie natuurgebieden. Het slagenlandschap, de veenriviertjes en monumentale boerderijen zijn kenmerkend.

De gastheren hebben kennis over het gebied en kunnen de Krimpenerwaard nu nog beter promoten als recreatieve bestemming. De (agro-)recreatie- en toeristische gastheren gaan hun kennis aanwenden om hun gasten te vertellen over de ontstaanswijze van het gebied en te wijzen op bijzondere plekjes.

Imkerij de Nesse is vanaf het begin betrokken geweest bij dit initiatief en is een van de vele gastheren die u wegwijs kan maken in dit prachtige gebied.

Fotoalbum